Een excursie voor álle passagiers

Ontdek Schiermonnikoog met Stal Florida

Geniet van een unieke excursie over het prachtige eiland Schiermonnikoog. De paarden trekken uw huifkar langs de bijzondere locaties. U geniet van de mooie bossen, uitgestrekte duinpartijen, het lange strand en nog veel meer. Tijdens de rit vertelt de koetsier over de natuur, de geschiedenis en het landschap van het eiland.

Een huifkartocht maakt van uw bruiloft, jubileum of ander feestje een bijzondere viering! De huifkarren zijn zeer comfortabel en hebben aan de achterzijde een gemakkelijke trap als opstap. De wagens zijn voorzien van gestoffeerde banken die in de lengte zijn geplaatst, waardoor alle passagiers genieten van het uitzicht.
We hebben drie soorten karren:
  • Een kar voor 10 personen.
  • Twee huifkarren voor 18 personen.
  • En onze huifkar Marja!
De huifkar Marja is geveerd en kan ook op het strand. De kar wordt tevens gebruikt als huwelijkskar! Voor meer informatie neemt u contact op.
Bel of mail ons!

Huifkar Marja is geschikt voor alle passagiers

Een van onze huifkarren heet Marja. Deze kar is een echte aanwinst, omdat het nu voor bijna iedereen mogelijk is om Schiermonnikoog per huifkar te ontdekken.
Deze huifkar heeft namelijk een lift waardoor het voor passagiers in rolstoel of zelfs in ziekenbed mogelijk is een huifkartocht te maken.

Informeer naar de mogelijkheden!

Uw huifkar gevonden?