Stel uw eigen excursie samen

Voor elke gelegenheid een arrangement op Schiermonnikoog met Stal Florida

Stal Florida biedt u volledige arrangementen aan. Een bedrijfsuitje of een excursie op Schiermonnikoog? We zijn voor alles in. Ook extra's zoals een lunch of diner kunnen wij voor u in orde maken. Maak uw wensen bekend en wij kunnen de hele dag voor u zorgen.

Picknick rit

U maakt een rondrit over het eiland. Als het weer het toestaat maken we een stop op het strand of tussen de duinen voor een picknick. Deze rit duurt zo'n drie uur, maar is naar wens ook korter te maken. U kiest zelf wat voor picknick u wenst. Simpel of luxe? Alles is mogelijk.
Wilt u meer dan alleen zitten in de huifkar? We kunnen ook buitensport activiteiten voor u regelen. Boogschieten, strandgolf, vliegeren of een schietcompetitie? Wij kunnen veel regelen voor uw rondrit.

Trouwerij

Schiermonnikoog is natuurlijk een prachtige plaats om te trouwen. Deze bijzondere locatie verdient dan ook een bijzondere manier van vervoer. Bruid en bruidegom worden opgehaald met de speciale huwelijkskar en naar hun trouwerij gebracht.
De gehele dag staan we voor u klaar om u en eventueel uw trouwgezelschap te vervoeren over het eiland. Voor het bruidspaar en de gasten wordt het een onvergetelijke dag!

Maak uw speciale dag nog specialer.

Neem contact met ons op

Uw eigen idee?

Heeft u een eigen indeling van uw huifkartocht voor ogen? Laat het ons weten. We kunnen veel voor elkaar krijgen om de excursie naar uw wens te laten verlopen.


Laat het ons weten.

Op kraamvisite bij de meeuwenkolonie

Een werkelijk bijzondere beleving in samenwerking met Natuurmonumenten. Ga mee met de boswachter en verken na een heerlijke huifkartocht al wandelend de kwelder. Ook brengt u een bezoek aan de kraamkamer van de meeuwenkolonie. Hoewel de kwelders normaal gesproken niet toegankelijk zijn, is het mogelijk om samen met een boswachter toch een glimp op te vangen van het spektakel van al die broedende vogels. Een unieke kans dus! Het aantal tochten is beperkt.
Dit arrangement is inclusief koffie, thee, frisdrank, juttersbitter, worst en kaas. Uw tocht duurt zo'n vijf uur. U dient zelf een lunchpakket mee te nemen.

Tijden en data
11:00 - 16:00 uur vanaf Natuurmonumenten

Prijzen
  • 28,50 euro voor leden Natuurmonumenten
  • 32,50 euro voor niet leden
  • 24,50 euro voor kinderen tot 12 jaar


Voor meer informatie en aanmeldingen: Bezoekerscentrum Schiermonnikoog.

Of bel naar: 0519 531 641.

Neem contact op

Ga voor een huwelijkskar in plaats van een huwelijksbootje!