Regel uw excursie op Schiermonnikoog

Harthoorn Huifkartochten - Uw unieke excursie op Schiermonnikoog Uw unieke excursie op Schiermonnikoog - Harthoorn Huifkartochten

U wilt een groepsexcursie of ander soort arrangement bij Harthoorn Huifkartochten boeken?

Is er een arrangement of huifkar waar u meer over wilt weten? Neem contact met ons op om uw unieke excursie op Schiermonnikoog te regelen! Voor groepen en arrangementen kunt u direct met ons contact opnemen. Wilt u individuele plaatsen op een huifkartocht boeken? Dan neemt u contact op met het Bezoekerscentrum Schiermonnikoog.

Neem contact met ons op!

Bel ons als u een groepsexcursie of arrangement wilt boeken. U kunt natuurlijk ook dit formulier invullen. Geef daarbij aan hoe groot de groep is en wat voor een excursie u voor ogen had. Wij nemen dan spoedig contact met u op!

 

 

Geen groep?

Individuele bezoekers dienen zich te melden bij het Bezoekerscentrum Schiermonnikoog om een huifkartocht te boeken. U bereikt ze telefonisch op 0519 531 641 of neem een kijkje op de website.

Groepen en arrangementen kunnen worden geboekt met behulp van het contactformulier. Natuurlijk kunt u ook 06 49 187 02 bellen. Bij geen gehoor kunt u een bericht achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Adres
Reddingsweg 38, 9166 PD, Schiermonnikoog
Telefoon
06 419 187 02
E-mail
info@harthoornhuifkarren.nl
stalflorida@gmail.com
Routebeschrijving