Stel uw eigen
excursie samen

Harthoorn Huifkartochten - Uw unieke excursie op Schiermonnikoog Uw unieke excursie op Schiermonnikoog - Harthoorn Huifkartochten

Voor elke gelegenheid een arrangement op Schiermonnikoog met Harthoorn Huifkartochten

Harthoorn Huifkartochten biedt u volledige arrangementen aan. Een bedrijfsuitje of een excursie op Schiermonnikoog? We zijn voor alles in. Ook extra's zoals een lunch of diner kunnen wij voor u in orde maken. Maak uw wensen bekend en wij kunnen de hele dag voor u verzorgen.

Trouwerijen en picknickritten - Harthoorn Huifkartochten - Unieke excursie Schiermonnikoog

Picknickrit

U maakt een rondrit over het eiland. Als het weer het toestaat maken we een stop op het strand of tussen de duinen voor een picknick. Deze rit duurt zo'n drie uur, maar is naar wens ook korter te maken. U kiest zelf wat voor een picknick u wenst. Simpel of luxe? Alles is mogelijk.

U wilt meer dan alleen zitten in de huifkar? We kunnen ook buitensport activiteiten voor u regelen. Boogschieten, strandgolf, vliegeren of een schietcompetitie? Wij kunnen veel regelen voor uw rondrit.

Informeer naar de mogelijkheden.

Trouwerij

Schiermonnikoog is natuurlijk een prachtige plaats om te trouwen. Deze bijzondere locatie verdient een bijzondere manier van vervoer. Bruid en bruidegom worden opgehaald met de speciale huwelijkskar en gebracht naar hun trouwerij.

De gehele dag staan we voor u klaar om u en eventueel uw trouwgezelschap te vervoeren over het eiland. Voor het bruidspaar en de gasten wordt het een onvergetelijke dag!

Maak uw speciale dag nog specialer. Neem contact met ons op.

Ponyritten en eigen excursies - Harthoorn Huifkartochten op Schiermonnikoog

Uw eigen idee?

Heeft u een eigen indeling van uw huifkartocht voor ogen? Laat het ons weten. We kunnen veel voor elkaar krijgen om de excursie naar uw wens te laten verlopen.

Laat het ons weten. Neem contact op!

Natuurmonumenten Kraamvisite meeuwenkolonie  - Harthoorn Huifkartochten - Unieke excursie Schiermonnikoog

Meer informatie en aanmeldingen

Op kraamvisite bij de meeuwenkolonie

Een werkelijk bijzondere beleving in samenwerking met Natuurmonumenten. Ga mee met de boswachter en verken na een heerlijke huifkartocht al wandelend de kwelder. Ook brengt u een bezoek aan de kraamkamer van de meeuwenkolonie. Hoewel de kwelders normaal gesproken niet toegankelijk zijn, is het mogelijk om samen met een boswachter toch een glimp op te vangen van het spektakel van al die broedende vogels. Een unieke kans dus! Het aantal tochten is beperkt.

Dit arrangement is inclusief koffie, thee, frisdrank, juttersbitter worst en kaas. Uw tocht duurt zo'n vijf uur. U dient zelf een lunchpakket mee te nemen.

Tijden en data

11.00 - 16:00 vanaf Harthoorn Huifkarren

Op 15 mei, 30 mei, 13 juni en 25 juni 

Prijzen

  • 28,50 euro voor leden Natuurmonumenten
  • 32,50 euro voor niet leden
  • 24,50 euro voor kinderen tot 12 jaar

Boek uw arrangement!

Neem contact op